Enter the ad code for 468x60 ad spot

Kan bli Starts nye storscorer

Av Steffen Stenersen Send e-post til forfatteren - Publisert: 4. februar, 2013

Start kan bli neste stoppested for Martin Ramsland. 19-åringen selv vil ikke nøle med å takke ja, om sjansen skulle by seg.

I aksjon: Martin Ramsland (19) på hospitering med Start. Foto: www.ikstart.no

Martin Ramsland har hospitert med Start i lang tid , og det er en dårlig skjult hemmelighet at Mons Ivar Mjelde er interessert. Ramsland forteller til Sørnett.no at om tilbudet skulle dukke opp, vil han ikke nøle med å takke ja.

- Det er så absolutt interessant. Det er jo en drøm for alle fotballspillere fra Sørlandet å spille for Start, så det er selvfølgelig aktuelt, sier 19-åringen.

Ikke noe konkret

Martin Ramsland spiller til daglig i Mandalskameratene, som i år skal spille tredje divisjon. Ramsland er angrepspiller, med hurtighet som sin sterkeste ferdighet. Noe konkret tilbud fra Start har han derimot ikke mottatt.

- Ikke noe konkret, nei. Men jeg har jo fått mer og mer positive signaler i det siste. Det eneste jeg kan gjøre er å jobbe hardt, og gjøre det godt på trening, så får vi se hvordan det går.

Mjelde: – Interessant spiller

Hovedtrener i Start Mons Ivar Mjelde, mener Martin Ramsland er en interessant spiller, men har ingen konkrete planer om å hente MK-spilleren. Enda.

- Det må vi se på, men akkurat nå må vi respektere at han spiller for MK, og fokusere på de spillerne vi allerede har til rådighet, forteller Start-sjefen.

 

Kommentarer

Logg inn
Utgiver: NLA Høgskolen Mediehøgskolen Gimlekollen. Postboks 410 Lundsiden, 4604 Kristiansand. Telefon: 38145000
Kontakt ansvarlig redaktør for mer informasjon

Utviklet av Edney Media & Design Kristiansand