Nattåpent for Super Bowl

-Det blir en helt egen stemning å se kampen på en sportsbar, sier de på Harvey's som holder nattåpent

Natt til mandag norsk tid sendes årets Super Bowl direkte. Harvey’s Sportsbar gjør i år også noe ekstra ut av begivenheten. Super Bowl er en av de mest sette årlige sportsbegivenhetene på verdensbasis. Årets kamp spilles i New Orleans, Louisiana (USA) mellom Baltimore Ravens og San Fransisco 49ers.

 

Kampen starter klokken 00:30, men på Harvey’s Sportsbar starter opplegget tidligere på kvelden. Som de to siste årene, startes kvelden med en Super Bowl Quiz.

-Det har vært veldig populært, sier Aadne Flottorp ansvarlig for arrangementet på Harvey’s. Flottorp sier videre at fjorårets oppmøte var bra, men med den økende interessen for amerikansk fotball i Norge, og utbyggingene som ble gjort på Harvey’s i fjor sommer forventer han en klar økning av kunder i år.

 

Super Bowl Quizen inneholder varierte spørsmål om både Amerikansk fotball og også Superbowl. Alle som er litt interessert i amerikansk fotball kan svare på spørsmål.

-Man må være godt over gjennomsnittet interessert for å klare alle spørsmålene, sier Flottorp. Det er også mulighet for å spille diverse spill som shuffleboard og dart under pausene i kampen.

 

Aadne Flottorp som er ansvarlig for Harvey’s Super Bowl arrangement tror kampen blir jevnspilt og spennende. 49ers regnes som favoritter, og har vunnet alle de fem finalene de har spilt i. Jørgen Benestad-Johansen, Athletic Director for Kristiansand Gladiators sier at han forventer seg en underholdende og velspilt kamp, og utelukker ikke at det kan bli brukt trick-plays.

-Det hadde vært gøy om Baltimores Ray Lewis kunne ende sin fantastiske karriere med sin andre Super Bowl ring, sier Flottorp

-Det blir en skikkelig Hollywood avsluttning om Ray Lewis vinner Super Bowl i sin siste kamp. Sier Jørgen Benestad-Johansen