Enter the ad code for 468x60 ad spot

Torvisen nede for denne gang

Av Sindre Hopland Send e-post til forfatteren - Publisert: 4. februar, 2013

En måned før den egentlig skulle pakkes ned, blir skøytebanen på torvet ryddet sammen og kjørt bort.

Det er ikke mye igjen av skøytebanen på torvet. Foto: Sindre Hopland

22. januar skrev Sørnett om skøytebanen på torvet som fikk forlenget levetid av kommunen. Denne levetiden krevde daglig polering og til tider snømåking av parkvesenet. LOS donerte skøytebanen som en gave til sine kunder i førjulsstria, men kommunen tok opp tråden og planla ytterligere to måneders drift. Håpet var at banen til 300 000 kunne bli en glede for store og små midt i Markens.

 

Sørnett skrev tidligere at banen ikke ble brukt av andre enn de som polerte banen en time hver morgen, på tross av at banen skulle stå helt til slutten av februar. Administrerende direktør i LOS, Geir Tønnesland, uttalte da:

– Vi hadde håpet at flere ville ta banen i bruk, men vi har gjort vår hovedoppgave når det gjelder finansiering.

 

Men nå en uke senere er det altså over for denne gang. De store grønne LOS -platene ble stablet og pakket og kjørt bort fredag ettermiddag. Avtalen med kommunen går over tre år så banen blir etter planen å se neste år også. De som ryddet ned banen, ønsket ikke å kommentere saken nærmere enn at oppslutningen ikke hadde vært som forventet. Dermed er skøytemulighetene over for dette året. I hvert fall på torvet.

Logg inn
Utgiver: NLA Høgskolen Mediehøgskolen Gimlekollen. Postboks 410 Lundsiden, 4604 Kristiansand. Telefon: 38145000
Kontakt ansvarlig redaktør for mer informasjon

Utviklet av Edney Media & Design Kristiansand