Strømstads Start-bok finansiert

Det har hersket usikkerhet rundt Fredrik Strømstads Start-bok. Nå har det kommet inn nok penger, og klarsignalet er gitt.

– Boka finansieres gjennom at folk bidrar og forplikter seg til å kjøpe boken.  Forlaget må ha en viss sum for å kunne gjennomføre dette. De aller fleste Tippeliga-lagene skal gi ut bok, og de fleste har nådd målet. Det er ikke mye som gjenstår før vi også er sikret Start-bok, sa fjorårets Startsupporter, Ole Gilboe Hermansen, til ikstart.no lørdag.

 

Ferdig finansiert

Bokprosjektet har lagt på newjelly.com hvor folk har kunnet gå inn å finansiere prosjektet. For å få det igjennom måtte de ha inn en viss sum fra forhåndsbestillinger innen idag, mandag 4. Det har de altså nå fått, og da skal boka bli en realitet.

– Jeg vet at dette kommer til å bli en fantastisk bok skrevet av lille, store Fredrik. Det er en sann legende som har opplevd mye både som supporter og spiller. Jeg regner med at det vil være mange morsomme historier, forteller Hermansen videre til ikstart.no.

 

Ikke bare Start

Det er forøvrig ikke bare IK Start som har planer om å gi ut slike supporterbøker. Dette er noe de aller fleste Tippeligaklubbene er med på. De som er valgt ut til å være med å skrive disse bøkene er mer eller mindre profilerte kjenninger av klubben, blant andre skal Davy Wathne (Brann), Bernd Hulsker (Molde), Håvard Lilleheie (Strømsgodset) være med i produksjonen.

Prosjektet er satt i gang av Falck Forlag, ved forlagseier Christer Falck.