Enter the ad code for 468x60 ad spot

- Fornøyd med sesongkortsalget

Av Henrik Myhrvold Simensen Send e-post til forfatteren - Publisert: 5. februar, 2013

Mediesjef i Start er meget godt fornøyd med sesongkortsalget på Sør Arena.

Foto: Arkiv

- Vi er godt fornøyd med salget av sesongkort, vi har allerede passert fjorårets tall, forteller mediesjef i Start Roy Emmanuelsen i en kommentar til Sørnett.

Kristiansands-klubben har nemlig allerede passert fjorårets tall på drøye 2000 solgte sesongkort. Mediesjef Emmanuelsen kan fortelle om et mål på å slå tilskuersnittet på rundt 6500tilskuere, som de hadde forrige gang laget var i Tippeligaen for to år siden. Til sammenligning klarte Start kun et snitt som såvidt bikket 4000 i Adeccoligaen forrige sesong.

- Om vi klarer å selge 4000 sesongkort bør vi være fornøyde. Da ligger vi godt an til å kunne slå snittet på 6500, forklarer mediesjefen.

En grunn for det gode sesongkortsalget må tilegnes den positive blesten som har vært rundt klubben etter det overbevisende opprykket.

1500 var på plass i Sørlandshallen og så første treningskamp for sesongen mot Sørlandslaget i slutten av januar. Mons Ivar Mjeldes menn skuffet der, men slo tilbake og knuste Bryne forrige helg. Ytterligere gode resultater i treningskampene kan gi en positiv effekt på billettsalget. Diskusjonen har også gått flittig rundt antall sørlendinger på laget, samt nyervervelsene fra Costa Rica. Så mye tyder på at folket igjen har fått opp engasjementet for sørlandets flaggskip

Start åpner sesongen allerede 17.mars hjemme mot Hønefoss på Sør Arena. Denne uken drar de på La Manga både for å trene, og spille La Manga Cup, hvor flere av kampene vises på TV.

Logg inn
Utgiver: NLA Høgskolen Mediehøgskolen Gimlekollen. Postboks 410 Lundsiden, 4604 Kristiansand. Telefon: 38145000
Kontakt ansvarlig redaktør for mer informasjon

Utviklet av Edney Media & Design Kristiansand