Enter the ad code for 468x60 ad spot

Tiden for bryllupsforberedelsene er her

Av Emilie Aslaksen Send e-post til forfatteren og Linn-Jeanette Birkeland Send e-post til forfatteren - Publisert: 14. februar, 2013

Årets brudekjoler er kommet i butikkene og nå er det blonder som gjelder.

Hvite brudekjoler er fortsatt på moten

- Det er helt klart blonder som er trenden i år, men tyll er også noe vi har fått inn mye av. Folk vil ha alt fra veldig spesielle kjoler til typiske prinsessekjoler, sier Snefrid Linge, eier av Snefrids Hus.

Siv Monica Gustavsen fra Brudesalongen i Kristiansand sier at kroppsfasongen spiller en stor rolle med valg av kjole, og brudekjolene skal fortsatt være hvite eller offwhite.

- Det er få som våger å eksperimentere med andre farger, kan Gustavsen informere om.

I anledning høysesongen har Lillemarkens en mini-bryllupsmesse fra 14-16. februar der de fokuserer på at de har alt du trenger til bryllupet under ett og samme tak. Man kan se på kjole i den ene butikken og bare gå noen få skritt, så er man i neste butikk hvor man kan bestille kake eller stelle håret.

Denne messa er ment som inspirasjon og for å gjøre folk oppmerksomme på hva butikkene i Lillemarkens har å tilby til bryllupet.

- Neste år vil vi ta messa til et nytt nivå, med å utvide standen og ha brudemodeller for å lage litt liv her, avslutter Solgunn Myren, butikkeier ved Elegant.

Solgunn Myrene er stolt av bryllupsmessa

Logg inn
Utgiver: NLA Høgskolen Mediehøgskolen Gimlekollen. Postboks 410 Lundsiden, 4604 Kristiansand. Telefon: 38145000
Kontakt ansvarlig redaktør for mer informasjon

Utviklet av Edney Media & Design Kristiansand