Lenge leve singellivet, også på alle hjerters dag

Det er dagen du skal få roser, men hva om ikke kjærligheten blomstrer?
Dette er valentinsdagens singelguide 2013

I dag er kjæresteparets dag. Men hva med oss single, hva skal vi gjøre? Et overflatesøk på google, viste meg ikke bare den oppskrytte historien om kjærlighetens dag, men det var også overskrifter som lyste imot meg; ”Dette MÅ du gjøre i dag”, ”Alle hjerter gleder seg”, ”JEG ELSKER DEG” og den siste overskriften som ble min favoritt ”Hjerte og smerte-dagen”

Valentine’s day, Alle hjerters dag, kjærlighetens dag, de er alle den samme kjipe dagen midt i februar, da single når bunnhets skalaen. Om man ikke føler seg ensom nok de andre 364 dagene i året, så tar jammen denne dagen ansvaret for at du merker hvordan det er å ikke ha funnet den store kjærligheten enda! Undertøysforretningene tjener gull og grønne skoger på det røde blondeundertøyet som blir solgt, Floriss og Mestergrønn selger en blomstereng med røde roser. På alle nettaviser og nettsider jeg søker opp, om ikke ett så er det hvert fall tre reportasjer om hvor fantastisk denne dagen er. Det er intervjuer med nyforelskede par, Fædrelandsvennen oppfordrer leserne sine til å poste bilder av deres valentinesfeiring på instagram, med hashtags #fvnvalentine. Radio sør reklamerte med at de spleiset gjester i studio i dagens sending, og nrk p3 har i hele februar trukket ut vinnere som får muligheten til å vinne kjærlighetstur til London.

Utroskapssiden Victoria Milan
Men hva er så fint med denne dagen egentlig? Ja, kanskje du får en rose, en sjokolade, ett kort eller en truse, men dette er også den dagen i året der det foregår flest utroskap. En undersøkelse utroskapssiden Victoria Milan har gjort, sier at hele 81,3% av mennene i undersøkelsen ønsket å tilbringe valentinsdagen med elskerinnen sin, og kvinnene var ikke noe bedre; 79% ønsket å feire med sin elsker, og 97,3% forteller at de føler seg mere romantiske med sin elsker enn med sin ektemann.

Dette viser at det kanskje ikke er så værst å være singel alikevel på denne dagen. Vi single slipper å gå walk of shame hjem i morgen, med dårlig samvittighet og velvitende om at ekteskapet egentlig er en fiasko. Hvis du er medlem i den mest ihuga fangruppa til valentinsdagen, får du feire og ha en flott dag. MEN til alle dere single jenter og gutter, her er ti tips om hva dere kan gjøre i dag.

10  SINGLE TIPS

1.  2 for 1 på Harveys- mer til deg
2.  Billige Fifty shades of grey bøker på sørlandssenteret- kos deg alene ikveld.
3.  Idda arena tilbyr curling- en fin aktivitet på torsdagskvelden
4.  Kilden kultur- og teaterhus viser forestillingene Prinsessen på erten klokken 17.30, og Den stundesløse klokken 18.00.- få deg en god latter.
5.  Nettshopping : www.nelly.com , www.topman.com , www.asos.com , www.hm.com , www.wasteland.com , www.miinto.com – unn deg selv noe fint.
6. 
Planlegg vinter- og påskeferien – det er meldt fantastiske skiforhold på fjellet
7.  Kjøp nytt vår-interiør på Ikea.- kombiner med billig svenk Ikea middag.
8.  Realiser en drøm- meld deg på kurs, skriv jobbsøknader, svar på email, rydd huset og avslutt kvelden med ett glass vin.
9.  Bak gode kaker- jula varer helt til påske…
10.  FEIRE SINGELLIVET MED GODE VENNER