Enter the ad code for 468x60 ad spot

Odderøya Live annonserer ny stjerne

Av Ole Henrik Hansen Send e-post til forfatteren - Publisert: 7. mai, 2013

Steve Angello er den seneste annonseringen til Odderøya Live.

KLAR: Steve Angello snurrer plater på Odderøya Live til sommeren. Foto: Wikipedia Commons.

Odderøya Live offentliggjør store artister på løpende bånd. I tillegg til norske artister og grupper som Morten Abel, DumDum Boys og Big Bang, har to av verdens største DJ-er blitt  booket til arrangementet som går over de to første helgene i juli. David Guetta og Avicii kommer nemlig til Kristiansand henholdsvis 6. og 11.juli.

Tirsdag kunne Odderøya Live annonsere nok et stort navn, for Steve Angello kommer til å spille samme dag som David Guetta, 6.juli. Steve Angello har vært en del av gruppen Swedish House Mafia, som nå går hver til sitt. I tillegg har han samarbeidet med store artister som Laidback Luke, Pendulum og Erik Prydz.

Det er allikevel rollen hans i Swedish House Mafia han er mest kjent for. Etter å ha DJ-et med Sebastian Ingrosso fra barndommen, traff duoen Axwell i Stockholm. Det var starten på det som skulle bli en av verdens mest populære grupper i sin sjanger, elekotronisk dance music. Trioen har stått for hiter som “Greyhound”, “Don’t You Worry Child” og “Miami2Ibiza”, og Angello vil ventelig spille flere av Swedish House Mafias mest populære låter når han kommer til Bendiksbukta.

Det er for øvrig verdt å merke seg at Axwell kommer til Palmesus på Bystranda i Kristiansand senere i juli.

Logg inn
Utgiver: NLA Høgskolen Mediehøgskolen Gimlekollen. Postboks 410 Lundsiden, 4604 Kristiansand. Telefon: 38145000
Kontakt ansvarlig redaktør for mer informasjon

Utviklet av Edney Media & Design Kristiansand