Enter the ad code for 468x60 ad spot

Internasjonal kulturfest på Samsen

Av Henry Anders Edvardsen Send e-post til forfatteren - Publisert: 10. mai, 2013

67 deltagere skal utrykke kultur fra 35 forskjellige land på lørdag

 

Lørdag er det duket for ny Internasjonal kulturfest på Samsen Her ser du et nummer fra 2011-arrangementet (FOTO: Kristiansand kommune)

Lørdag 11.mai kl.18.00 er det igjen klart for den årlige internasjonale kulturfesten på Samsen kulturhus. Samsens målgruppe er primært ungdom mellom 15 og 25 år, men kulturfesten retter seg mot et større publikum. Årets kulturfest er den femte i rekken, og Dragomir Gagro fra Samsen inviterer alle interesserte velkommen til kulturhuset på lørdag.

- Det er ikke nøye om du er 7 eller 77 år, forteller en engasjert Gagro.

Bygge broer

Kulturfesten har i år fått på plass en variert line-up, hvor 67 deltakere fra 35 land skal vise frem ulike kulturelle uttrykk fra sine hjemland. De som tar turen til kulturhuset kan glede seg til å se alt fra beatboxing til filippinsk folkedans, og skulle du bli sulten i løpet av kvelden, kan du prøve ut mat fra Spania, Filippinene, Østerrike, Tyskland eller Japan. Med det brede programmet håper Gagro at kulturfesten klarer å speile Kristiansands etniske og kulturelle mangfold.

- Vi håper at kulturfesten kan bidra til at det bygges broer og vennskap – ikke bare mellom nordmenn og utlendinger – men også mellom de ulike etniske gruppene i byen, avslutter Gagro.

 

Logg inn
Utgiver: NLA Høgskolen Mediehøgskolen Gimlekollen. Postboks 410 Lundsiden, 4604 Kristiansand. Telefon: 38145000
Kontakt ansvarlig redaktør for mer informasjon

Utviklet av Edney Media & Design Kristiansand