Enter the ad code for 468x60 ad spot

Overlegen borteseier

Av Henrik Myhrvold Simensen Send e-post til forfatteren - Publisert: 13. mai, 2013

Seieren var aldri truet for Gimletroll borte mot Eik Tønsberg.

TOMÅLSSCORER: Gimletroll-kaptein Siri Danielsen vartet opp med to scoringer i Gimletroll-damenes seriepremiere mot Eik Tønsberg. Her fra cupkampen mot Haugar. Foto: Espen A. Kristiansen

- Vi fikk en tidlig scoring, og derfra og ut hadde vi full kontroll, kunne Gimletroll-trener Benedikt Nødland fortelle Sørnett.

Den unge treneren var godt fornøyd med 4-0-seieren i sesongens første seriekamp. Torsdag i forrige uke røk laget ut av cupen, etter å ha tapt 1-0 hjemme for Haugar. I Tønsberg fikk derimot Gimletroll-damene uttelling tidlig i kampen, og etter to scoringer hver fra kaptein Siri Danielsen og Arta Hamiti kunne de ta noe trener Nødland omtalte som en komfortabel seier.

- Mot Haugar slet vi, denne gangen fikk vi i gang vårt eget spill, og vant mot et lag vi var klart bedre enn, utdypte treneren.

Gimletroll-kvinnene har denne sesongen hatt et mål om å kjempe i toppen av tabellen. Treneren har stadig troen på dette målet etter en seier, men er spent på fortsettelsen av sesongen.

- Søndag møtte vi et lag vi er klart bedre enn. I avdelingen har vi mange jevngode lag, så det kan fort gå litt på marginer om vi kjemper i toppen eller ikke, sa Nødland til Sørnett.

Allerede onsdag spillere damene fra Gimletroll sin andre seriekamp. Da er det lokaloppgjør i Grimstad mot Amazons andrelag. Sørnett kommer tilbake med mer rundt den kampen.

Logg inn
Utgiver: NLA Høgskolen Mediehøgskolen Gimlekollen. Postboks 410 Lundsiden, 4604 Kristiansand. Telefon: 38145000
Kontakt ansvarlig redaktør for mer informasjon

Utviklet av Edney Media & Design Kristiansand