Trashpop presenterer Tenderleaves

Kristiansandsbandet Tenderleaves har holdt på i over ti år. Nå er de klar for å slippe sitt tredje album på Pir6 24. mai.

Slipper skive: Even Øygarden og Geir Kongshaug er klar med sitt nye album «Belle Epoche». FOTO: Tenderleaves Management

– Skiva er sykt bra, skriver Trashpop på sine hjemmesider. Kulturarrangørene har veldig troen på at gruppen vil lage en real fest når de slipper sitt nye album. Tenderleaves består av Even Øygarden og Geir Kongshaug på vokal og gitar. Bandet har allerede etablert en stor fanbase hos de musikkinteresserte i Kristiansand.

Trashpop skriver på sine hjemmesider at de regner med fullt hus når de kommer til Pir6 for å vise frem materiale fra sitt nye album.

«Belle Epoche» slippes bare  måneder etter at deres andre album «Follow the Trail» kom ut. «Follow The Trail» mottok blandet kritikk, alt fra terningkast 6 til kommentarer som «pompøst og kjedelig 2/6» av nettstedet Gaffa.no. Ifølge bandet selv blir den nye platen mer gøyal og leken enn deres forrige album.

«Etter at vi var ferdige med «Follow the Trail», en plate vi så på som vårt musikalske svennestykke, var vi ganske lei av å analysere og finpusse musikken vår. Det hadde vært en lang og slitsom prosess, hvor vi sjonglerte fulltidsjobb og drøssevis med timer i uka til plateproduksjonen.  Da vi gikk i gang med plate nummer tre hadde vi gjort fulltidsmusikere av oss», sier duoen til Trashpop.no.

Hør deres forrige singel «Why Would I Compromise» her.