– Vi må ta med oss det positive

Fløy måtte nok en gang gå skuffet av gressmatten etter 1-2 tap mot Brann 2.

– Selv om det er vanskelig akkurat nå må vi ta med oss det positive med tanke på tabellsituasjonen, sier Fløys trener Jóhannes Harðarson.
Fjorårets opprykkskandidat Fløy har slitt stort i serieåpningen. Lite ble bedre da Brann 2 tok med seg alle tre poengene hjem til Bergen etter tidvis meget bra Fløy-spill.
– Når man skaper 10-15 gode sjanser i løpet av kampen forventer man å score mer enn et mål og det burde i dag holdt til tre poeng, mener treneren.

Knallharde dueller på Flekkerøy Kunstgress.FOTO:Carl Berge.

Men det var Brann 2 som først gikk opp i ledelsen etter et flott løp av Branns ving Joachim Soltvedt som serverte Per-Christian T. Pedersen et flott innlegg etter 22. minutter. Fløy utlignet så til 1-1 rett før pause etter to store sjanser minuttet før. Christian Andreasen avsluttet, ballen endret retning og Branns sisteskanse var satt ut av spill. Etter en sjansefattig omgang kunne tidligere tilrettelegger Joachim Soltvedt selv notere seg på scoringslista da han satte ballen mesterlig til høyre for Fløys Conny Månsson og fastsatte sluttresultatet til 1-2.

– Jeg blir oppgitt og fortviler over hvorfor vi ikke setter ballen i mål når vi har så mange store sjanser, sier Fløy-treneren.

 

En spiller kastet opp på banen under kampen. En assistenttrener kom til unnsetning, og tørket bort spyet med en klut. Kluten ble deretter kastet. FOTO:Carl Berge.

 

 – Slapp inn drittmål

Fløys keeper Conny Månsson, som måtte plukke ballen ut av nettet ved to anledninger, la ikke skjul på at han var skuffet etter kampen.
– Vi slapp inn noen skikkelige drittmål.Vi må erkjenne at vi er nede i en sump, og vi må spille deretter, mener han.

Selv om dagens prestasjon ikke var mye å skryte av, ser svensken frem til kampen mot start.
– Jeg håper vi får til spillet, det blir nok gøy, avslutter han.

 

Håper på en god opplevelse mot Start

Kampen mot Brann 2 var langt fra noen god oppladning til fredagens cupkamp mot Start. En klubb Fløy-treneren forøvrig står med 47 kamper og 2 mål for.

«Klabb og babb» i Fløys sekstenmeter.FOTO:Carl Berge.

– Vi håper på en god opplevelse mot Start og å få spilt inn selvtillit. Det blir gøy å møte et sterkt eliteserielag hvor man ikke har så høye forventninger, sier den tidligere Start-spilleren.
Han håper kampen gir ringvirkninger for videre seriespill.
– Det hadde vært fint å få til en god kamp og bruke opplevelsene videre i serien.
Den islandske treneren er også klar på hvordan laget skal slå Start på eget gress.
– Det handler om innsats og vilje, noe jeg også tror vil være på plass, så må vi være tålmodige og score på de mulighetene vi får, avslutter Harðarson.