– Når du gir en person en ukulele så kan de ikke stoppe å smile

Engelske Neal Fullerton, eller "The ukulele guy" som han kaller seg, har bodd i Norge i 15år. Han begynte å spille på barer, men har de siste to årene begynt med et nytt prosjekt, kalt musikals teambuilding.

Se hele intervjuet med Neal Fullerton her:
http://www.youtube.com/watch?v=1frv03gZ12w&feature=youtube

Fullerton eier hele 50 ukuleler og 500 «boomwhackers». Disse deles ut når han gjør sine show rundt omkring både i Norge og i utlandet. Neal leder showet ved at han har med seg både instrumenter og sanghefter som publikum skal benytte seg av sammen med han.

– Musikalsk teambuilding brukes gjerne på for eksempel lange konferanser og kurs der jeg ønsker å «lette stemningen» litt. Det kan være veldig langtekkelig å sitte mange timer på kurs over flere dager, og da kan jeg og showet mitt komme inn i midten for å hjelpe folk med å opprettholde konsentrasjonen, sier Fullerton til Sørnett TV.

Fullerton gjør også noen gratisoppdrag for å glede mennesker.

– Jeg kan gjøre showet for å glede også, jeg vil gjøre det. Noen ganger kan et gamlehjem eller en skole ha bruk for mitt opplegg, og det blir alltid godt mottatt når jeg møter opp med instrumentene mine. Det er så fascinerende å se folks smil når jeg gir de ukulelen, de kan ikke stoppe å smile! Det gleder meg stort.