Enter the ad code for 468x60 ad spot

- Resultatet ble veldig bra

Av Kristian Hole Send e-post til forfatteren og Vegard Aulstad Send e-post til forfatteren - Publisert: 3. oktober, 2013

Gimlekollen har brukt 150 tusen på nytt videorom. Studentene er meget fornøyd med de nye mulighetene det skaper for den første nyhetssendingen derfra.

 

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Ottar, teknisk koordinator på Gimlekollen, er fornøyd med pengebruken til Gimlekollen. – Vi har fått brukt 150 tusen kroner på dette nye rommet. Noe av utstyret hadde vi fra før, som recbenken. Men mye av utstyret er nytt. Redigeringsrommet er ferdig, men greenscreen-rommet skal oppgraderes.

Espen, – Vi har lagt på greenscreen-maling nå, og resultatet ble veldig bra. Vi er ikke helt ferdige, men rommet er absolutt klar til bruk av studenter. Vi får mer lysutstyr i løpet av kort tid, og da blir rommet perfekt. Så langt er vi meget fornøyd med rommet, sier Espen.

En stresset vaktsjef for TV-magasin, Dan Gaute Korsvold, prøver å få kontroll på gruppen sin. Foto: Skjermdump av TV-sak, Vegard Aulstad.

Vaktsjef for nyhetssendingen, Dan Gaute Korsvold, er klar for dagens gjøremål. – Vi har forberedt oss bra og vi ligger bra an til sendingen, smiler Gudbrandsdalingen. Han og crewet ser

fram til den første nyhetssendingen fra det nye studioet.

- Det er et proft og fint greenscreen-rom som føles veldig profesjonelt å jobbe i, sier nyhetsanker Mariann Habbestad.

Logg inn
Utgiver: NLA Høgskolen Mediehøgskolen Gimlekollen. Postboks 410 Lundsiden, 4604 Kristiansand. Telefon: 38145000
Kontakt ansvarlig redaktør for mer informasjon

Utviklet av Edney Media & Design Kristiansand