Fra Kjevik til Old Trafford

Flynonstop åpner direkteavgang fra Kjevik til Manchester.

Flynonstop starter med fotballtur fra Kjevik til Manchester og Old Trafford. FOTO: Flynonstop/Arkiv

Manchester Uniteds skandinaviske supporterklubb kunne søndag melde at de har inngått en avtale med Flynonstop om direkteavganger fra Kjevik til Manchester i vintermånedene for den inneværende sesongen. Kampen mot West Ham, helgen før jul vil være startskuddet for den nye ruten, og vil vare ut mars med unntak av helgen hvor Liverpool gjester Old Trafford, da vil det ikke bli satt opp noen avgang.

I tillegg til flybilletten vil det bli muligheter for Manchester United-supportere å bestille en pakke med hotell og kampbillett sammen med flybilletten fra Kjevik. Arne Sverre Salvesvold i Red Army Kristiansand har stor tro på det nye tilbudet, og forteller at han selv garantert vil benytte seg av tilbudet.

Han begrunner sin optimisme også med at det ikke kun vil være Manchester United-supportere som vil kunne dra nytte av den nye ruten.

— Liverpool er kun en halvtimes kjøretur unna Manchester, mens supportere av klubber som Manchester City, Hull og Blackburn for å nevne noen også fint kan benytte seg av ruten, forklarer Salvesvold i en kommentar til Sørnett.

Fra før har supporterklubben direkte avganger fra Oslo, Bergen og Stavanger.