Spente på Sørlandstreffen

  Til helgen tar mellom 170-200 deltagere turen til Gimlehallen for å delta på det populære arrangementet som har vært en tradisjon siden 1962.

  – Det er kun to ganger siden 1962 Sørlandstreffen ikke har blitt arrangert. Det var på grunn av dødsfall i nær tilknytning til arrangørene, sier leder i Kristiansand Helsesportlag Lisbeth Nielsen.

  Forrige helg var Kristiansand Helsesportlag i Tønsberg for å konkurrere i NM under øvelsen teppecurling. Under Sørlandstreffen kommer det deltagere fra hele landet

  – Det er veldig moro å se at det kommer så mange hit i år. Tidligere har vi hatt en nedgang i antall deltagende, men nå har vi endelig klart å snu trenden. Dette kommer nok av at vi også har vært mer ute å reist på de andre klubbenes arrangementer, sier Nielsen.

  Hun ser også på arrangementet som veldig positivt og viktig. Hun kan fortelle at det er seriøst under konkurransen, men også sosialt med en gang man er ferdig.

  – Det er et veldig godt miljø, man blir tatt godt imot av alle som er her, sier Nielsen.

  Kristiansand Helsesportlag har omtrent 90 medlemmer fra 14-70 år og er fortsatt i vekst. Det har tidligere vært en nedgang i antall medlemmer, men også dette er i vekst nå.

  – Tilbudet for å drive med idrett kunne vært bedre, men det krever ganske mye å dra noe slikt i gang, om man ikke selv er i miljøet, sier Nielsen.

  Nielsen gleder seg til konkurransen og er sikker på at det vil gå bra.

  – Vi jobber med veldig flinke mennesker. Det kommer nok til å gå helt strålende. Vi hadde NM i boccia i Mars, så det skal nok gå bra denne gangen også, avslutter Nielsen.