Enter the ad code for 468x60 ad spot

Her åpner de Sørlandssenterets nye hjerte

Av Vegard Aulstad Send e-post til forfatteren - Publisert: 24. oktober, 2013

Torsdag åpnet Sørlandsenteret sin nye del for publikum. Et fire år langt byggeprosjekt ble ferdigstilt, og selveste eieren, Olav Thon var møtt frem for å kaste glans over åpningen.
YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Dagen på Sørlandssenteret begynte klokken ni med omvisning og taler for 500 spesielle inviterte VIP-gjester. En time senere åpnet dørene for normalt publikum, og de ble møtt med kake, snorklipping, og musikkunderholdning.

- Visjonen med Sørlandssenteret er at med én enkelt kjøretur kan du ordne alle innkjøp samtidig. Noen sier det er bilbasert shopping, men kjøring til og fra enkeltbutikker på spredte steder er verre. Dette er miljøvennlig, sier eier av Sørlandssenteret, Olav Thon til Sørnett.

I dag var det feiring og jubel som strålte fra Sørlandssenteret, men de har en tøff tid foran seg. De regner med å lande på en omsetning rund 1,9 milliarder i år. De har et mål om 2,2 milliarder neste år, og må ha en økning på drøyt 300 millioner kroner.

- Dette skal bli et regionsenter. Vi skal i større grad lokke folk fra distriktet hit for å handle større og oftere, så dette skal vi få til, sa senterleder Ruben Storevold fra om i dag.

Logg inn
Utgiver: NLA Høgskolen Mediehøgskolen Gimlekollen. Postboks 410 Lundsiden, 4604 Kristiansand. Telefon: 38145000
Kontakt ansvarlig redaktør for mer informasjon

Utviklet av Edney Media & Design Kristiansand