Enter the ad code for 468x60 ad spot

Får hjelp til å komme seg hjem

Av Linn Krågeland Send e-post til forfatteren - Publisert: 29. oktober, 2013

Kokkelærlingen Thomas Johansen (20) er en av dem som har fått problemer etter Flynonstop-konkursen. Planen var å reise hjem 3. november, men nå blir det endring i planene.

- Jeg fikk beskjed idag tidlig av lederne for utvekslingsprosjektet at Flynonstop var gått konkurs. Nå er det ikke mye jeg kan gjøre. Men jeg jeg har noen dyktige ledere i Norge som jobber på spreng for å finne en løsning,

LÆRLING: Thomas Johansen (20) er på utveksling i England. Etter FlyNonstop-konkursen får han sannsynligvis ikke besøke restauranten til stjernekokken Gordon Ramsay. FOTO: privat

forteller Johansen og legger til:

- Hadde det vært mitt personlige problem, vet jeg ikke hva jeg hadde gjort.

 

Restaurantbesøk 

Han og tre andre reiste til England for å arbeide som kokkelærlinger i en måned. Planen for turen var å se og lære hvordan britene arbeider på kjøkkenet. I slutten av oppholdet hadde Thomas og en av medlærlingene hans bestilt og betalt hotell i London, og booket bord på Maze, restauranten til den kjente kokken Gordon Ramsay.

 

Eneste frihelg 

-  Nå ser det ikke ut som det ikke blir restaurantbesøk på grunn av konkursen. Dette var noe  jeg hadde sett veldig frem til, å nyte den eneste frihelga, og siste helgen i London, sier Johansen.

 

Logg inn
Utgiver: NLA Høgskolen Mediehøgskolen Gimlekollen. Postboks 410 Lundsiden, 4604 Kristiansand. Telefon: 38145000
Kontakt ansvarlig redaktør for mer informasjon

Utviklet av Edney Media & Design Kristiansand