Revansjelystne Vipers klar for Europa-eventyr

Etter å ha holdt følge med Lada Togliatti i første oppgjøret i Russland endte det til slutt med et hederlig 29-24 tap, nå er norgesmesterne fast bestemt på revansje når russerne gjester Aquarama lørdag.

I den tredje kampen av årets Europa-cup var det det russiske laget Lada Togliatti som sto på den andre banehalvdelen. Vipers holdt lenge følge med det russiske storlaget, og imponerte med tidvis glitrende angrepsspill og til pause ledet russerne med kun to mål, 14-12. Vipers hang godt med fram til halvveis i andre omgang, men da økte Lada fra 22-20 til 25-20, en ledelse som holdt kampen ut. Lada vant til slutt 29-24. Vipers’ toppscorer ble Jeanett Kristiansen med sju mål.

Nå starter forberedelsene inn mot returkampen hjemme i Aquarama lørdag 27. januar. Først er det bortekamp mot Byåsen i kveld før det braker løs i Aquarama på lørdag

Vi spurte daglig leder i Vipers, Terje Marcussen om ambisjonene for Vipers videre, og om hvordan satsingen på unge talenter er.

Daglig leder i Vipers, Terje Marcussen. FOTO: Leif Åge Holand

 

  • Ambisjonen var jo å spille Champions League, men det gikk ikke, så nå er det viktig at vi presterer, spesielt på hjemmebane i serien og i Europa cupen, sier Marcussen

Når det gjelder satsingen på unge, lokale talenter, står talentjakten litt på vent.

  • Akkurat nå så er det et veldig hektisk program som gjør at vi ikke får besøkt så mange klubber, men om våren og sommeren så besøker vi klubber hyppig. Vi inviterer også flere av grasrotklubbene til kampene våre. Det vil også bli arrangert en håndballskole for ungdom til sommeren, hvor spillerne selv skal fungere som instruktører. Dette er noe vi har tenkt å satse på, avslutter Marcussen.