Europacup-feber på Sørlandet

Etter å ha snudd oppgjøret mot Viborg i semifinalen hjemme i Aquarama, aner man europacup-triumf på det glade Sørlandet. Men da må et siste hinder forseres. Det hindret kommer fra Romania og heter SCM Craiova. Jentene fra Romania har kjempet seg til finale gjennom seier mot Tyrkiske Kastamonu Belediye GSK med knepne 41-40 over to oppgjør. De slo også ut Byåsen i gruppespillet og Vipers gruppemotstander Lada i Kvartfinalen.

Vipers kommer til kampen(e) med god selvtillit etter både og ha tatt cupgull og blitt seriemester. Så selvtilliten skal det ikke være noe problem med. Og jentene er nok også ivrige på å gi trener Kenneth Gabrielsen en best mulig avskjed, ettersom dette er det siste han gjør som trener før han gir seg for å prioritere. Det kan du lese mer om her:  https://sornett.no/arkiv/177842?preview_id=177842&preview_nonce=9dd01a98ee&post_format=standard&_thumbnail_id=177880&preview=true

Den spilleren det blir viktigst for Vipers å stoppe er utvilsomt storscorer Cristina Florianu. Hun har scoret 56 mål så langt i Europacupen. Klarer Vipers og stoppe henne bør de ha gode muligheter til å ta seieren hjem.