Nytenking på Harvey’s

  Harvey's utvider med en hel etasje og øker kapasiteten med 150 personer. Daglig leder Åsmund Bjørnerud er veldig fornøyd, og positivt overrasket, med resultatet.

   

  En del av den nye etasjen til Harvey’s

  – På lørdag rundt nattestid har det pleid å komme rundt 350 personer, og ved å utvide med enda en etasje regner vi med å ha plass til 150 til, forteller Åsmund Bjørnerud, daglig leder ved Harvey’s Kristiansand. Om vi i tillegg åpner første etasje har vi en kapasitet på rundt 600 mennesker.

  -Jeg var veldig i tvil på hvordan det kom til å se ut, for en måned siden var det nesten ingenting, det var vegger og tak, så jeg ble kjempeimponert når jeg så hvordan det ble.

  -Det har blitt akkurat så bra som jeg hadde håpet, og enda bedre enn jeg hadde trodd.

  Daglig leder, Åsmund Bjørnerud

  Tanken bak utvidelsen var å utvide utvalget av aktiviteter og spillmuligheter, for å gi en litt større bredde til gjestene. De ansatte på Harveys har vært rundt på andre plasser og kikket på spillhaller og liknende, for inspirasjon. I Oslo finnes det noe som heter Tilt som er et lignende konsept, hvor de har båser og arkadespill i kjelleren, og mye av inspirasjonen stammer derfra.

  Når det kommer til åpningstidene, vil Bjørnerud se an populariteten. Hovedtanken er at folk skal komme litt tidligere, og starte vorspielet på Harvey’s. -Tanken er at åpningstidene av den nye etasjen er torsdag, fredag og lørdag fra klokka sju, men vi må selvfølgelig se an interessen. Om det er sånn at det blir veldig populært må vi vurdere om vi skal ha det åpent fra mandag til søndag slik som vi har i de andre etasjene her.

  Selve prosjektet har vært i tankene til Harvey’s i flere år, men det var rett før nyttår  prosessen virkelig ble satt i gang. Det var da de begynte å planlegge hvordan det skulle se ut og hva som skulle inn. -Det som er tanken bak den nye etasjen er at det ikke skal være fest, men god stemning og at latteren skal sitte løst. Vi har også en rodeookse som vi har testet en del ganger, og så fort folk setter seg på den bryter de ut i latter, noe som er kjempegøy.

  Harvey’s Kristiansand er de eneste i Norge med rodeookse

  Harvey’s har alltid vært først ute med ting i forhold til andre puber og utesteder i Kristiansand, og er også de eneste som har kommet ut med et konsept som det her. De var de første til å komme med Shufflebord og det amerikanske sportsbar-konseptet. Det er også tanken deres her, at de vil være først ute med et konsept som dette, prøve å være litt vågale, og ikke vite sikkert om dette er noe som kommer til å slå an. -Vi prøver, og vi har fått mange gode tilbakemeldinger og god respons, så vi håper det kommer til å bli veldig bra, avslutter Bjørnerud.