Talefeilen “Aqualama” markedsfører Aquarama

Da Aquarama hadde fem års jubileum den 22. mars presenterte de også deres nye maskot, "Aqualama". Nå er "Aqualama" snart ett år og barna elsker han.

“Aqualama” på håndballkamp. Foto: Dorthe Henriksen

Det som startet som en spøk ble til virkelighet. Ideen å få en lama som maskot kom fra små som sier “Aqualama” istedenfor for Aquarama. Da Aquarama fant ut at de skulle ha en maskot til fem års jubileumet testet de ut mange ulike dyr, men ingen klarte å utkonkurrere lamaen.

– Mange bad som har maskoter, da vanndyr, vi syntes det var gøy og ha noe annet. Sier Cathrine N Wilson som er fagansvarlig for butikk og resepsjon på Aquarama.

Maskot

En maskot er en person, dyr eller et objekt som skal bringe lykke til en gruppe. (kilde: Merriam Webster Dictionary)

På Aquarama er det mye forskjellig å finne på. Man kan være på spa, bad og trene. I april 2018 arrangerte Aquarama VM i vannsklie. Ikke nok med dette, så har de også laget en egen sang til “Aqualama”, den kan du høre på lenger ned i artikkelen.

Selv om “Aqualama” går rundt bassengene, er det ikke det eneste han gjør. “Aqualama” danser med barna, tuller med voksne gir “high fives”, leker, flosser (dansen), hjelper til med lykkehjul snurring, signerer “Aqualama” barnebok og andre gøye ting som skjer. I tillegg elsker han å danse til “Aqualama” låten.

Fra venstre: Tom Rasmussen, AquaLama, Unni Mesel (Adm. Dir). Nederst: Cathrine Wilson. Foto: Aquarama

Noen mennesker kan kanskje tro at barn blir redde når en stor lama går rundt om kring, men det er ikke et stort problem som “Aqualma” har.

– Noen barn er skeptiske og noen vil ikke bort i det heletatt, men de alle fleste elsker “Aqualama”. De vil ha klemmer, kos og high fives. Mange barn digger å danse med laman. Sier Wilson.

Når man går rundt og er aktiv på badet som er ganske varmt fra før, er det ikke rart man blir veldig varm når man er i aktivitet og har på seg en diger maskotdrakt. Det “Aqualama” gjør for å ikke bli for varm er å ta korte runder i badet for så å gjøre andre ting.

“Aqualma” sitt jubileum på Aquarama er 22. mars, men selv om Aquarama ikke har planlagt noe spesielt til 1 års dagen hans kan man møte “Aqualama” mye fremover.

-Vi skal ikke gjøre noe til 1 års dagen da han kun har bodd hos oss 1 år. Han var alt født i Peru. Lama blir å møte lørdager frem over og i hele vinterferien og andre skoleferier 😃 forteller Wilson.

Klikk her for å høre AquaLAMA sangen