MC-ravn: Et fellesskap, elsk for motorsykkel og et ønske om trygghet for ungdom på Sørlandet

  Dette er andre gang MC-ravn er ute å kjører motorsykkel i Kristiansand omegn for å være "der det ikke skjedde" og det blir godt mottatt av både politiet og ungdom.

  Fra venstre: Rune Bergstøl, Raymond Lønberg og Ronny Aasum med på MC-ravnene sin andre tur her oppstilt på Nodeland. Foto: Daniel Kolbeinshavn

  For de tre MC-ravnene ble det en rolig lørdags natt på sykkelen da de kjørte rundt for å passe på at ungdommen i Kristiansand hadde det bra. Det var den andre turen de hadde og ser frem til flere turer bak sykkelen iført gulvest.

  (Lydklipp fra turen med MC-ravn kan du lytte til nederst i saken)

   

  Initiativtaker til MC-ravn, Jan Brynjulf Sørenen var utenbys denne helgen, men er positiv til prosjektet han har iverksatt og har klare visjoner for fremtiden.

  Initativtaker til MC-ravn Jan Brynjulf Sørensen. Foto: privat.

   

  -Jeg ønsker og håper at Natteravn og MC-Ravn kan jobbe enda tettere sammen slik at signaleffekten av de gule vestene våre får stor oppmerksomhet. Jeg vet vi er til nytte og vil fremme denne type frivillig arbeid så mye jeg kan, sier Sørensen som har et mål om at den gule vesten skal bli populært blant “godt” voksne MC-folk.

   

  Politiet er glad for den ekstra hjelpen

  For politiet betyr det mye at voksne edrue menensker er ute på gaten for å skape en trygghet i kvadraturen, og at MC-ravn sin mobilitet vil være en fordel for de utenfor byen.

  – Med natteravnen på motorsykkel betyr det at de er mer mobile og kommer seg lenger ut av byen. Ungdommer oppholder seg også utenfor byen så det er bra at de når ut der også, sier innsatsleder i Agder Politidistrikt, Anders Holt.

   

  Innsatsleder Anders Holt holder en kort briefing for natteravnene. Foto: Daniel Kolbeinshavn

   

  Godt tatt imot blant ungdommen

  Jesper Rolando og Johan Viktor Solli var ute og tilfeldigvis kom de over motorsyklene til MC-ravn som stod oppstilt ute på Flekkerøya.

  Jan Viktor Solli og Jesper Rolando. Foto: Daniel Kolbeinshavn

   

  -Det er en veldig kul versjon av natteravnene og jeg har respekt for motorsykkelgutter som hjelper folk, det er veldig bra sier, Jesper Rolando som fascinert kikket på syklene.

  MC-ravn sammen med ungdom på Flekkerøya. Foto: Daniel Kolbeinshavn.

   

  Lytt på klippet under for å høre når sørnett ble med MC-ravn ut på tur.