Dette skjedde i natt – Østlandet

  Politiet har vært på jobb flere steder natt til 20.Mai. Dette er det vikitigste som har skjedd på Østlandet.

  Oslo: Det har vært innbrudd i ett spisested på Furuset hvor minst to personer er blitt sett løpende fra stedet. De har trolig fått med seg kassaaperat med ukjent pengebeløp. Blant annet hundepatrulje på søk etter de mistenkte.

  Oslo: Skutt mot en bolig i Lusetjernveien. Politiet på stedet. Viser seg at det trolig er snakk om steinkasting.

  Vestby: Politiet mottat en melding om to jenter som skal være påkjørt av en bil. Bilen har kjørt videre.

  Jessheim: To slagsmål på område ved Mcdonalds. Krangel mellom Kongsvinger-russ og Romeriks-russ. En involvert må sy syv sting på legevakta. Partiene har dratt hvert til sitt, men politiet oppretter saker på forholdene.

  Lillestrøm: Politiet stanser bil for kontroll. Fører er mann i 40-årene. Annmeldes for kjøring uten gyldig førekort. Videre har bilen et kjøreforbud. Bilen avskiltes og den blir tauet vekk på eiers regning.

  Moss: Politiet kom over en meget støyende fest. Ansvarlig var en ung dame som fikk ett muntlig pålegg på å dempe lydnivået. Dette ble etterkommet.

  Halden: Politiet stanser en lett MC for kontroll. MC er påsatt falske kjennetegn. Fører, mann i 30 årene, har ikke gyldig førerkort og han fremstår ruspåvirket. Nødvendige prøver er tatt. Politiet oppretter anmeldelser på forholdene.