Dette skjedde Natt (Agder)

  Les her hva som skjedde natt den 05.06.20 til den 06.06.20.

  Klokken 21:32 var det noen som hadde trukket ut strømmen på en parkert fryse bil lastet med fisk, som en følge var det store mengder fisk som ble ødelagt.

  På Grim klokken 23:13 ble det meldt om en gjeng med ungdommer som sloss på Grim skole, politiet kom i kontakt med ungdommene og prøvde å få løst saken.

  I Kristiansand ble det meldt om en mann som hadde utført skadeverk på utested i sentrum. politiet fikk kontroll på mannen og han ble tatt med til arrest. vedkommende hadde knust glass og oppført seg hissig.

  I Søgne klokken 01.21 kontrollerte politiet en bil, føreren hadde kjørt uten gyldig førerkort og mistenkes og ha kjørt i påvirket tilstand. Føreren ble anmeldt for kjøringen.

  Klokken 02:35 rykker politiet ut til St Olavsvei i Kristiansand hvor det er blitt meldt om at en mann gjør skadeverk på biler. Politiet pågriper gjerningsmannen som har gjort skadeverk på minst 2 biler, vedkommende var beruset.

  Klokken 03:15 er det en bil som kjører utfor på ålefjærveien i Kristiansand, bilen ringer selv nødtelefonen automatisk. Nødetatene ryker deretter ut, det påvises ingen personskader, men føreren er påvirket av alkohol. Føreren får derfor beslaglagt førerkortet sitt og blir anmeld.

  For å lese mer kan du gå til Politiet i Agder sin twitter her.