Et salg ute av denne verden – Så aldri for meg dette.

  Juliane Berge tegner så realistisk at det blir mistolket for å være fotografier. Etter NRK sin reportasje har hun merket en utrolig økning i etterspørselen på kunstverkene sine.

  En av de mange kunstverkene, detaljene er alt. Foto: @Julianeberge Instagram.

  – Noen av mine tegninger var utsolgt før jeg fikk besøk av NRK, men etter reportasjen ble det meste utsolgt, forteller Berge.

  Juliane startet å tegne i 2016, men la merke til at hun hadde talent for dette bare to år siden. Siden det har hun ikke stoppet.

  – Jeg følger ikke noe spesiell trend på mine tegninger. Som regel får jeg en ide på hva jeg vil tegne, så bygger jeg på det. Alle mine tegninger er fra egen inspirasjon, sier Berge.

  Tegningene til Berge blir publisert på Instagram-kontoen hennes. Der har hun 134.000 følgere. Her kan man se prosessen fra start til slutt på en rekke av tegningene, flere bilder publiseres månedlig.

  Juliane Berge med et av flere kunstverk hun har laget. Foto: @Julianeberge Instagram

  – Det er veldig gøy å se at det er så mange som liker kunstverkene mine. Jeg har fått med meg at det er flere som spør på diskusjonsforum hvor de kan få tak i bildene mine. Det er enormt mange som ønsker det jeg har laget, forteller Berge.