Politiloggen: Flere trafikkulykker

kl. 08:32 i Grimstad, fikk politiet i Agder en melding om trafikkulykke på FV3604 Sømsveien ved Fevik. To biler kolliderte og nødetatene kom på stedet. Fire personer er involvert, og en kvinne er kjørt til lokalt legekontor for oppfølging. De andre fremstår som uskadd. Bilberger har fjernet bilene, og veien er åpen for fri ferdsel. Det er ikke meldt om personskade, og politiet oppretter ikke sak på forholdet.

Vennesla, kl. 08:40. Fikk to vogntog stand på FV405 Venneslavegen i nærheten av Ludeflaten. Vegtrafikksentralen varslet.

Kl. 06:25 hadde en lastebil stans ved avkjøringen til Sørlandsparken østgående på toppen av Timenesbakken på E18. Lastebilen sperret et kjørefelt, men skal ha kommet seg videre cirka en time etterpå.

Kl. 04:42 fikk politiet i Agder melding om innbrudd i en butikk med knust rute i Kirkegaten i Arendal. Politiet fulgte spor i snøen etter to personer og pågrep disse ikke langt unna stedet.

Kl. 00:12 fikk politiet i Agder melding om en bil som har kjørt i autovernet i avkjøringen E18/Grenstølveien. Det var en person i bilen, og vedkommende skal ikke være alvorlig skadd. Det er meget glatt på stedet, og nødetatene bisto.

Kl. 00:01 sto et vogntog fast i Vatnebakken på E39 i østgående retning. Den skapte ikke trafikale problemer ble det meldt om.

Kl. 20:17 i Arendal fikk politiet i Agder melding om en bil som kjørte vinglete i Parkveien. Patruljen fikk kontroll på bilen og bilføreren. Den mannlige bilføreren var beruset, og ble anmeldt for kjøring i påvirket tilstand.

Kl. 20:15 i Grimstad hadde en bil snurret rundt på E18 ved avkjøringen til Frivoll. Det er ikke skjedd personskade, men noe redusert fremkommelighet. Politiet var på stedet, og bilberging var på vei.

Kl. 19:57 mandag fikk Agder politidistrikt melding om at en ATV hadde gått gjennom isen på Torvefjorden i Søgne. En person hadde sett ATV-en kjøre ut på fjorden, og plutselig kunne ikke melderen se lysene på den lenger. HRS og nødetatene varslet og rykket ut. Brannvesenet kom i kontakt med de to personene som hadde kjørt ut på isen med ATV-en. De hadde kommet seg opp ved egen hjelp, og bekreftet at det ikke var flere som hadde gått gjennom isen.

Kl. 18:49 i Grimstad, kjørte en bil utfor veien på E18 ved Bietunnelen. Det er ikke oppstått personskade, men politiet har patrulje på stedet for å hjelpe. Det er ikke meldt om trafikale problemer, men at det er kraftig snøvær og er svært glatt på stedet.