– Endelig får vi kommet skikkelig i gang

  Stig Marius Haugland er mannen som startet Kristiansandkameratene FK tilbake i 2020. Nå blomstrer det i den nye klubben med over 100 medlemmer. Selv om pandemien har bydd på irritasjon, har klubben fått ny giv og er klar for en ny start med mange nye spillere.

  Stig Marius Haugland er spillende trener på førstelaget samt stifteren av klubben. (Foto: Privat)

  Haugland synes at det er fantastisk å komme tilbake på banen med det ferske laget.

  – Jeg startet klubben med noen kamerater og det er gøy å endelig kunne kommet skikkelig i gang, sier Haugland.

  Fikk ikke trene
  Siden klubben ble stiftet har det vært perioder med pandemi der det ene herrelaget som spilte i fjor ikke hadde mulighet til verken å spille kamper eller trene før på høsten 2021. Der endte første sesong i 6. divisjon med en sjuendeplass.

  – Det er godt å få kunne sosialisere seg etter pandemien der man har vært mye inne og alene. Det blir gøy å bli en del av et felleskap, forteller Haugland.

  Her er laget som spilte kamper i fjorårets sesong som endte med sjuendeplass på tabellen. (Foto: privat)

  Stor vekst
  Klubben har økt i antall medlemmer og spillere. Med økningen vil det også være flere lag til denne sesongen. I tillegg til fjorårets herrelag. har de meldt på enda et herrelag til 6. divisjon og et kvinnelag i 5. divisjon syverfotball. Mottakelsen fra andre lag kan Haugland fortelle mer om.

  – Mottakelsen fra andre lag i nærheten har vært utelukkende bra og folk har vært blide, imøtekommende og skapt god stemning rundt kampene. Sier Haugland.

  Eirik Moen Eskedal er trener for et annet lokallag som nettopp møtte Kristiansandkameratene (KKFK) i en treningskamp mot Gimletroll som er Eskedals klubb.

  – Sammenlignet med tabellplasseringen deres i 2021 ble jeg veldig imponert over dem i treningskampen. Det kan se ut som at det er en av opprykkskanditatene i år. Samtidig var det veldig gøy at de får med seg mange tilskuere til kampene som skapte en fin stemning på tribune, forteller Eskedal