Slik har sesongstarten vært for Kristiansandskameratene

  Etter gjenåpning av vanlig ligaspill har åpnet for breddeklubbene, har også den nye klubben KristiansandKameratene spilt tre kamper for de ulike lagene. Hvordan er stemningen innad etter oppstart?

  KristiansandKameratene FK har tre lag som spiller i det norske seriesystemet nå, derav to herrelag og et kvinnelag i voksenfotballen.

  Styremedlem og Trener for KKFK 2 Johan Patrick har dette å si om sesongstarten til klubben

  – Det har vært en god start hittil, vi skulle helst sittet igjen med 9 poeng såklart men spille spillemessig har det vært bra, så det ser godt ut for fremtiden, forteller Bredesen.

  Lett og følge med

  De har også liveoppdateringer av kampene på en nettside som skaper god stemning rundt kampene og at man kan få med seg det som skjer å følge laget. Dette skjer på klubbens egen nettside.

  – Det er veldig gøy, da vi har flere spillere som ikke kommer fra Kristiansand, så kan foreldrene og andre følge med på lagene. Det hjelper også til at flere har lyst til å se live, for fotballen sees best live, sier Bredesen med et smil om munnen.

  Resultater

  1.laget til KKFK har spilt to kamper hittil bestående av et tap mot Vigør 2 og seier mot Søgne.  3. KKFK 2 har hittil bare spilt en kamp der de røk på et 2-7 tap mot Vindbjart 3. Kvinnelaget har ikke spilt seriekamp enda men sesongdebuterer onsdag 4 mai mot Grane Arendal.

  Joachim Moen er en entusiastisk supporter, som følger med på liveoppdateringene når han ikke er på kampene selv.

  – Det er et veldig bra tilbud for oss supportere, det er veldig gøy med KKFK. Nå må vi bare vinne flere kamper, sier Moen.