Her kokte det før Start-kamp

  Før søndagens oppgjør mellom Start og Sogndal, møttes hundrevis av supportere på Montana Grill & Pub. Der ble de underholdt av Tigerbergets husband

  Start supportere synger med på Ræga råkkers. Foto: Simon Lynau

  Søndag 15. mai ble en festdag for alle som er glad i Start. Med en veldig sterk prestasjon mot Sogndal både på banen og på tribunen, var det nok flere i gult og svart som smilte på vei hjem fra Sør Arena. Grunnlaget for kvelden ble lagt på Montana grill & pub.

  Før kampen var det invitert og klart for en litt spesiell oppvarming i Kristiansand sentrum. Det skulle nemlig være live-opptreden fra Tigerbergets eget husband Ræga Råkkers.

  Ræga Råkkers på Montana Foto: Simon Lynau

  Det ble en kjempesuksess, flere tok turen og sang med på coverbandet sine klassikere. På en solfylt dag i sentrum, var det flere av de som tok turen som vanligvis hadde holdt seg hjemme før kamp.

  – Vi pleier å gå på kampene, men det må noe litt mer spesielt til for at vi skal komme oss inn til byen før kamp. Da passet det perfekt at det var live-musikk og god stemning her i kveld, forteller en kompisgjeng som hadde kommet seg på Montana for anledningen.

  -Rægga råkkers, fotball og øl, kan det bli noe bedre? Sier Jeanette Heia som er Start supporter.

  Husbandet selv syntes det veldig gøy å spille for kokende supportere, og mener at det nok gir en ringvirkning på supporterne når de skal på stadion og lage stemning.

  – Det går en i sirkel. Det er det som er meningen med jobben vår, vi fyrer de opp og de fyrer oss opp. Så det er nok en kjedereaksjon.

  City train fra byen til stadion.

  For å fullføre en ettermiddag i byen, var det avreise til stadion. Dette skjedde gjennom city train fra puben. Sang og god stemning var tonen fra et sentrum som badet i sol.

  Alt i alt var Tigerbergets leder Kai Rune Karlsen en fornøyd mann etter et vellykket arrangement: – Dette er den perfekte oppvarmingen for kampen, folk får varmet opp stemmene sine og det vil du nok merke når vi kommer på stadion.

  Han er også positiv til å gjøre noe lignende igjen i løpet av høsten.

  – Vi håper å få til noe av det samme en gang til i løpet av høsten, der Rægga råkkers er invitert med livemusikk og god stemning.

  Denne bildekrusellen krever javaskript.