Sørlandet Feriesenter klar for høysesong uten pandemi

  Sørlandet Feriesenter opplevde stort trykk under koronapandemien, ettersom man ikke kunne reise til utlandet. Nå er de klar for en vanlig sommersesong.

  Hele havneanlegget, Bilde hentet fra Sørlandet Feriesenter sine hjemmesider.

  Sørlandet Feriesenter ligger i Risør og har vært her siden 1964, her er det fine badeplasser og muligheter for båtutleie og diverse. Under koronapandemien var det mye forhåndsbestillinger, ettersom mange nordmenn ferierte i Norge. Dette året er det ikke like mange forhåndsbestillinger, som det var under pandemien, men det er forventa etter det enorme trykket som var under pandemien, sier Ole Marius Sandnes ved Sørlandet feriesenter.

  -Det er mulig å få plass uten å forhåndsbestille og, men under høysesongen kan det fort bli vanskelig.

  Bassengene ved Sørlandet Feriesenter er ikke åpne hele året, det avhenger av tempraturen. I starten av juni til midten av august er det vanligvis åpne, og en som gleder seg til å hoppe i bassenget er Fredrik Angell fra Oslo.

  Fredrik Angell gleder seg til sommer, foto: Vidar Kleiveland

  -Jeg har vært på Sørlandet feriesenter før, og gleder meg til å reise dit igjen i sommer.

  Han forteller videre at han hadde planer om å reise der sist år, men det var fullbooka når han hadde tid til å reise. Han liker best å holde seg i Norge i feriene og synest alltid det er fint å være noen uker på Sørlandet.