Stolt av innsatsen

Årets Champions League endte med to tap og flere skader. Likevel er KSI futsal stolte av sin innsats.

– Vi har lært utrolig mye, forteller Grønvold til Sørnett.

Han sitter igjen med mye etter kampene i Tsjekkia og er stolt av laget.

– Laget vårt gjorde en veldig god turnering, med tanke på at vi bare var 5-6 mann. Alle andre lag har veldig mange innbyttere, mens vi sleit med skader, sier han.

KSI ble svekket veldig tidlig. Til og med før første gruppespillskamp ble en av spillerne skadet.

Høstet skryt
Selv om laget noterte seg for to tap, høstet det likevel skryt fra høyeste hold.

– Futsal presidenten skrøyt av oss. Mest fordi det er veldig krevende å spille med så få spillere. Han ble også imponert over at vi klarte å lede 1-0 til pause i den ene kampen. Selv om vi tapte 5-3, forklarer lagleder og spiller Grønvold.

Den andre kampen tapte de 16-1, likevel er ikke han misfornøyd med noe fra turneringa.

– Vi har lært veldig mye taktisk, ting vi ikke engang har tenkt over før. Vi blir helt klart et bedre lag etter denne erfaringen, sier han.

KSI futsal:

  • Marius Grønvold
  • Frank Stian Berge
  • Espen Roland
  • Stig Sæther
  • Thanu Anderson
  • Torgrimm Lillevik Tveito (Keeper)

Grønvold er fornøyd med flere ting enn selve innsatsen i turneringa. Han synes også at laget kommer sterkere ut av turen sosialt sett.

– Turen var kjempebra for det sosiale, i tillegg føler jeg samholdet i laget har blitt enda bedre etter dette, avslutter han.

Fullførte ikke
Etter siste gruppespillskamp var planen egentlig at KSI skulle spille plasseringskamp for å avgjøre hvor de havnet i årets Champions League.

– Vi klarte ikke fullføre fordi vi fikk enda en skade etter den siste kampen. Da var det umulig å fortsette, forklarer Grønvold.