Lattermild Tørum

- Dette er ikke noe reglementert antrekk for noen i Start under min ledelse, sier Start-trener Knut Tørum.

Bildet av en lettkledd Kjetil Rekdal på Ålesund-trening på Gran Canaria forrige uke, fikk både Start-treneren og sportssjef Svein Mathisen til å trekke på smilebåndet.

– Jeg ser at Kjetil (Rekdal jour.anm) bør være med på noen av treningene for å komme seg tilbake i “matchvekt”, humrer sportsdirektør Svein Mathisen når han blir vist et bilde utgitt av Aftenposten i forrige uke.

En lettkledd Kjetil Rekdal på treningsleir med Ålesund. Foto: Staale Wattø
En lettkledd Kjetil Rekdal på treningsleir med Ålesund. Foto: Staale Wattø

Godt fornøyd

Før avreise til La Manga er Knut Tørum godt fornøyd med stallen han har.

– Vi har fått tilbake Rune Nilsen og Avni Pepa fra lån, og jeg synes det blir spennende å bygge videre på fjorårets arbeid.

Tørum innser at mange kunne syntes at det hadde vært interessant med noen nye spillere, men slik stallen er nå er det ikke rom for nye signeringer.

– Skal vi ha noen nye inn må vi ”kvitte” oss med noen, det høres brutalt ut, men slik er det. Det er ikke gunstig med en stall på 25 -26 stykker, presiserer Tørum

Det har gått rykter om at Start skal være interessert i Bodø Glimts midtstopper Johan Lædre Bjørdal. Dette skal bare delvis stemme.

– Det jeg tidligere har uttalt er at han burde være aktuell for alle norske klubber, men alle direkte koblinger til Start er journalistisk tull,sier Svein Mathisen

Årst comeback

En gladmelding til alle Start-tilhengere er at den skadeforfulgte spissen Ole Martin Årst kan være klar for treningskamp allerede på fredag.

– Ole Martin ønsker selv å spille når formen er på plass, og kan være aktuell for fredagens kamp, avslører Tørum.

[poll id=”24″]