Sørnett

Randesund slo tilbake etter den svake trenden

Mål etter Randesund-kontring mot Førde. Foto: Johannes Bruland Skaug

Onsdag 25. januar møttes Randesund og Førde til dyst. Begge lag trengte poeng i hver sin ende av tabellen. Randesund hadde vært i en dårlig periode og var nødt til å snu trenden for å henge med i toppen, mens Førde trengte sårt poeng i bunnstriden.

Publisert:

- Førde er et lag som har bra toppnivå, men de har og kamper hvor de har gått på noen større tap, så om vi spiller på vårt beste er det et lag vi skal slå, forteller trener Truls Danielsen.

Etter en litt svak periode de siste tre kampene, var Randesund klare til å kunne snu trenden mot Førde.

Randesund er et ungt og offensivt lag, som rykket ned fra 1. divisjon i fjorårets sesong. De fleste spillere valgte uansett å bli med klubben ned en divisjon. Nå er håpet for sesongen å kunne snu den litt negative trenden de siste kampene, også kjempe i toppen mot slutten av sesongen. Så får vi bare telle poeng på slutten av sesongen å se om det holder, forteller Danielsen.

Ved at serieoppsettet er satt opp som det er, vil det alltid være noen som får noen hengekamper. For Randesund sin del så har de flere hengekamper på serielederen Ålgård. Hvis de vinner alle er de bare tre poeng bak, så de er veldig motiverte og klare for å ta opp den kampen. Det samme gjelder Førde som og er nødt til å vinne noen av sine hengekamper, for å kunne komme nærmere trygg plass. Så her var alt lagt til rette for en spennenende kamp.

Første omgang startet med to lag som var veldig offensive og det ble mange raske angrep begge veier. Randesund hadde uansett et litt bedre spill i angrep å brukte bedre tid med ball i visse situasjoner. Hjemmelaget viste bra med selvtillit foran mål, og hadde flere gode angrepssituasjoner og skåringer. Når andre omgang startet fikk Randesund mer og mer kontroll, kampen endte tilslutt 28-23 til Randesund. Dette tar Randesund opp på en 4. plass med tre kamper mindre spilt enn både 1. og 2. plass.