Sørnett

Joey Hardason før Mjøndalen: "Vi forventer at guttene stepper opp"

Joey Hardason etter trening. FOTO: Kenneth Hedstrøm Larsen

Joey Hardason etter trening. FOTO: Kenneth Hedstrøm Larsen

Fredag spiller IK Start sin andre treningskamp for sesongen mot Mjøndalen, og Joey Hardason forventer at det leveres en bedre prestasjon enn mot Sørlandslaget forrige fredag.

Publisert:

Start-trener Joey Hardason sier etter trening tirsdag at det han ønsker å se i kampen mot Mjøndalen førstkommende fredag er ting som de har hatt fokus på på trening. Han sier de er inne i en fase hvor de jobber mye med forsvarsspill, og at de skal stå høyt i banen og være kompakte som et godt drillet lag.

Vil du vite hvilke forventninger Joey og spillerne har til sesongen? KLIKK HER.

På spørsmål om han planlegger å teste ut noen nye systemer eller formasjoner, sier han følgende:

- Ja,det kommer vi til å gjøre etter hvert, nå er det viktig at vi følger prinsipper som vi har uansett hvilken formasjoner vi spiller. Noen små justeringer blir det kanskje på fredag, men ingen store endringer.

Når det kommer til sjansen for å se spillere omskolert eller testet i nye posisjoner,  sier Hardason spillerne skal forholde seg til de posisjonene de kjenner

- Nei, det er nok ingen som kommer til å spille i en posisjon de ikke har spilt i før. Det er noen som er aktuelle for flere posisjoner, Kevin(Kabran) kan spille kant og spiss, og det samme kan Mathias (Bringaker). Vi har også brukt Isaac (Twum) flere steder på banen, men han er i utgangspunktet midtbanespiller, så de fleste kommer nok til å spille i posisjoner de er vant med.

Er noe nytt å melde fra overgangfronten?

- Nei, det ikke er noe konkret som går an å kommentere verken inn eller ut, men det jobbes med spillerlogistikken og ting kan skje i fremtiden.