Sørnett

Miljøuka er snart i gang

- Veldig dårlig markedsføring

Det er snart tid for Miljøuka's åpningsfest
 Foto: Privat

Det er snart tid for Miljøuka's åpningsfest Foto: Privat

I begynnelsen av Juni er det endelig tid for årets Miljøuke. Årets temaet er «Biologisk mangfold». I løpet av uken er det planlagt masse spennende foredrag, konserter og marked.

Publisert:

Sist oppdatert: 25.05.2023 kl 12:15

Miljøuka er et årlig arrangement i Kristiansand som kommunen koordinerer og i år er det femte gangen det arrangeres.
- Årets tema, «Biologisk mangfold» setter fokuset på alt liv i naturen - både dyr og planter. Et stort mangfold av arter, gir naturen større livsstyrke. Det biologiske mangfoldet er spesielt utsatt for arealtap og endring, forteller Lars Verket.

Lars Verket, som i år jobber med å koordinere alle aktivitetene for Miljøuka forteller at han gleder seg til de endelig kan sette i gang.
- Jeg tror jeg gleder meg aller mest til åpningsfesten av Miljøuka, spesielt å høre på Maja Lunde, forteller Verket.

Mathias Ringø
 Foto: Privat

Mathias Ringø Foto: Privat


I 2021 ble også Miljøuka arrangert for alle i Kristiansand. Mathias Ringø var en av de som tok turen for å se hva Miljøuka egentlig var.

– Det var egentlig helt tilfeldig at jeg fikk med meg at det var Miljøuka, det var ikke så veldig bra reklamert ut til folk tror jeg, forteller Ringø.

- I 2021 ble jo Miljøuka utsatt grunnet pandemien, men de klarte selv om å ha et bra arrangement så jeg har høye forventninger til årets uke. Miljøuka er jo et veldig fint initiativ fra kommunen å sette lys på men det er altfor dårlig markedsføring for uken syntes jeg, forteller Ringø