Sørnett

Eurovision ligger vårt hjerte nært å feire

- Herregud så gøy!

Andre Thomassen Haugen har alltid vært å se på Melodi Grand Prix finalene de siste årene
 Foto: Privat

Andre Thomassen Haugen har alltid vært å se på Melodi Grand Prix finalene de siste årene Foto: Privat

Lørdag ble det duket opp til en storslagen Eurovision fest på Q42 i Kristiansand sentrum. Bobler, glitter og glam sto klart til alle ivrige Eurovision entusiaster.

Publisert:

I Norge har Eurovision og Melodi Grand Prix en veldig lang tradisjon for både store og små. Det er stor entusiasme for å feire og heie frem de norske bidragene, og det ser man også på publikum i Kristiansand. Det var også duket opp med bobler, glitter og glam før kveldens sending startet. -Eurovision ligger vårt hjerte nært å feire, forteller salgssjef Tor Marius Markussen.

Markussen forteller videre at etter Norge gikk videre fra semifinalen tidligere i uken tok billettsalget seg betydelig opp. Til tross for at det var plass til over 400 personer i lokalet var det dessverre kun halvparten av dette som hadde kjøpt billett og kom.

-Alt må jo starte et sted. Plante et frø, og la det vokse til et nydelig tre, forteller André Thomassen Haugen. Haugen sin rolle for kvelden var en ivrig konferansier og quizholder. Eurovision som holdes hvert år er for mange et stort høydepunkt og en god anledning til å samle nære og kjære til en storslagen fest.

Haugen, som er en av Norges aller største Eurovisionfans har selv vært med på de Norske finalene de siste årene og vært med på lanseringer av artister som skal delta. Med all kunnskapen han sitter på er det duket for en kveld full av liv og god stemning forteller Markussen.

Foto: Privat

Foto: Privat


Lisa Van Schaack var en av de som var med på arrangementet på lørdag. Hun forteller at til tross for at det ikke var så mange som hun hadde håpet på skulle møte opp var stemningen helt utrolig. -Jeg elsker Eurovision, så for meg var det helt fantastisk å være der og kose meg sammen med masse andre mennesker som deler min kjærlighet for Eurovision.

Hun forteller at arrangementet i seg selv var helt fantastisk gjennomført og det var en kveld med god mat, fine mennesker og en fantastisk kjærlighet for Eurovision.