Sørnett

Fra PT I Bali til NLA

Ruben Hansen er veldig glad i å reise. Foto: Privat.

Ruben Hansen er veldig glad i å reise. Foto: Privat.

I 2018 dro Ruben Hansen(22) til Bali for å bli PT. Nå studerer han interkulturell kommunikasjon på NLA.

Publisert:

Livet på Bali ble en uforglemmelig tid, hvor han opplevde en av sine beste tider i livet. 

- Det var helt fantastisk. Det var alltid noe som skjedde der nede. Man kunne drive med fritidsaktiviteter som man ellers ikke ville gjort i Norge. Jeg surfa hver eneste dag og ble kjent med masse fine folk, sier han.

Selv om tiden på Bali bød på mye moro, så var det også mye hardt arbeid på skolen Ghost Buddys, hvor han studerte for å oppnå målet om å bli PT.

- Vi hadde mange forskjellige fag, som anatomi og fysiologi. Studiet var veldig seriøst og trening ble en del av hverdagen.

Interesse for kultur

Etter oppholdet på Bali, slet Ruben med å finne ut av hva han ville videre. Dette skulle endre seg da han en dag kom over studie interkulturell kommunikasjon på NLA.

- Det var som om det gikk opp et lys for meg når jeg så dette studiet. Det var nok den reiselysten jeg opplevde på  Bali, som gjorde at jeg valgte akkurat dette studiet. Interessen for og det å sette seg inn i andres kulturer er noe jeg syntes er spennende, forteller Hansen. 

 

Spennende studievalg

Både opplevelsen på Bali, men også studielivet i Kristiansand, har vært helt fantastiske. Jeg har blitt kjent med masse flotte folk på begge steder.

 - Jeg opplever interkulturell kommunikasjon som både givende og spennende, avslutter han.