Sørnett

Gjerpen HK Skien - Vipers Kristiansand kampreferat 05.02.2020

Gjerpen HK Skien på ellevte plass tar i mot Vipers Kristiansand på første plass, i den øverste kvinnelige håndballigaen i Norge. Kampen spilles på Skien fritidspark og det skiller 19 poeng mellom de to laga før oppgjøret. Bet365 har gitt kampen en 67.00 sjanse for hjemmeseier, 55 for uavgjort og 1.00 på Vipers. Det er med andre ord helt umulig at Vipers taper, ifølge bettingselskapet. Om du satser en hundrelapp på Gjerpen og de vinner vil du vinne 6700kr. I de to siste møtene disse lagene i mellom har Vipers tatt seieren 36-27 og 37-19. Dette er ett kampreferat av kampen.

Publisert:

Gjerpen åpner bedre enn forventet. Etter 17 minutter inn i kampen leder Vipers bare med ett mål, 6-7.

Oda Olsen på Gjerpen setter ett langskudd fra 20 meter og stillinga er nå 8-8 etter 18 min.

Oda Olsen skårer for fjerde gang, det er nå 9-9 etter 20 min.

Lagene følger hverandre tett, 11-11 etter 24 min.

Fire minutter igjen av omgangen nå, 12-12.

Maren Tollefsen skårer sitt fjerde for Gjerpen, 13-13.

13-14 til Vipers til pause.

Gjerpen overaskende godt med i første omgang.

I likhet som i Fanakampen har Vipers spilt en jevn førsteomgang mot en motstander de forventes å være mye bedre enn.

Andre omgang i gang, Vipers med første mål i omgangen, Tomac med målet.

Vipers starter andre omgang bra, 13-17 fire min ut i omgangen.

Syvmålsledelse til Vipers åtte minutter inn i omgangen, 14-21.

Maren Tollefsen skårer for gjerpen, hannes sjette for dagen. 15-21.

Vipers fortsetter å øke, 15-24.

Malin Aune setter 15-26 til vipers 14 minutter inn i omgangen. Snart halvspilt omgang.

Vipers fortsetter å øke, tolvmålsledelse 20 min inn i omgangen. 17-29.

Refsnes setter sitt femte for Vipers, 18-31.

Maren Tollefsen med sitt åttende for dagen. Gjerpen oppe i tjue mål. Stillingen er nå 20-32 til Vipers.