Sørnett

- Jorden er flat

KONSPIRASJONSTEORETIKER: Christian Paaske er en av få i Norge som mener at jorden er flat. FOTO: privat

KONSPIRASJONSTEORETIKER: Christian Paaske er en av få i Norge som mener at jorden er flat. FOTO: privat

Stadig flere mener at det er helt klare beviser for at jorden er flat, og at det er en maktelite som holder denne informasjonen fra oss.

Publisert:

- Det er så mye løgn og bedrag, det er en maktelite som styrer folkene som en saueflokk, mener astrologisk fagredaktør magasinet Medium og selvoppnevnt veteran i alternativmiljøet, Christian Paaske.
Han mener at denne makteliten holder mengder med informasjon fra allmennheten, som for eksempel at jorden er flat.

- Jorden er flat, og det er det ugjendrivelig bevist, mener Paaske.

Et foredrag forandret alt

Christian Paaske ble for første gang introdusert for teorien om Flat jord av en foredragsholder.
- Jeg har alltid synes at denne foredragsholderen har vært svært intelligent, men da han sa at jorden var flat trodde jeg at han hadde blitt helt sprø. Likevel er jeg en sannhetssøker, hva er det han har oppdaget som ikke jeg har oppdaget enda? Dermed gikk jeg inn på YouTube, her skjønte jeg at jeg hadde tatt feil hele tiden, forteller Paaske.

Nå har Paaske studert denne teorien i 20 år, og han mener vi lever i en fantasiverden hvor alt blir styrt.
- Vi er maktesløse, alt fra været til popmusikken blir styrt. De har en enorm teknologi som vi bare kan ta en liten del av. Selv om jeg har studert dette i lang tid har jeg langt fra sett dybden av dette, mener han.

Jorden er som en pizza

Paaske er overbevist om at det finnes enorme landområdet utenfor Antarktis, og at det er disse landområdene noen ikke vil at vi skal finne.

- Jorden er som en pizza, og skorpen rundt er Antarktis. Antarktis gjør at jorden blir et avgrenset og lukket område. Tenk, det er jo forbudt å reise til Antarktis på egenhånd, sier han bestemt.

Har mottatt mye hets

Paaske har vært en av de mest profilerte når det gjelder Flat jord-teorien, og han har mottatt en storm av sjikane.

- Folk sier jeg må gå til psykolog og at det er helt sykt. Likevel har det begynt å roe seg ned nå, jeg tror det er en del som skjønner at det ligger noe mer bak. Når jeg kom med informasjonen at jorden var flat trodde jeg jo at jeg kom med en god nyhet, men det var dessverre ikke reaksjonen.

Paaske mener det er mange ting som ikke henger på greip, og at det er mye som viser at jorden ikke kan være rund.

- Gravitasjon er heller aldri bevist. Den skal liksom holde de store havene, menneskene og store båter på plass, men fuglene kan på en mystisk måte fly. Egenskap med masse er tyngde, påpeker fagredaktøren.

Hva vil du si til dem som mener du tar feil?

- Ingen kan overbevises mot sin vilje, en hekt nytteløs diskusjon, avslutter han.

Sørnett har gjentatte ganger kontaktet flere astrologer og astrofysikere som ikke vil kommentere saken. Alle sier derimot at dette er en konspirasjonsteori som ikke har noe hold i virkeligheten.