Sørnett

Kommunen bryter avtalen med Quart

Quart har ikke lenger en avtale med kommunen for leie av festivalområder og hus

Publisert:

Quart Holding AS har to års kontrakt for leie av festivalområder og hus. Kommunen sier nå opp avtalen etter at en vesentlig sum av leien ikke har blitt betalt.

– Vi ønsker å heve avtalen med Quart på grunn av mislighold, sier saksbehandler Per-Christian Nygård i Kristiansand Eiendom til Gimlekollen radio.

- Vi har nå utestående 127.000 i ubetalt leie som vil bli sendt via de vanlige kanalene til inkasso. I tillegg har vi en del påløpte dagbøter i denne forbindelsen, sier Nygård.

Denne uka ble oppsigelsen sendt Quart Holding AS, som er ett av Quart-selskapene som ikke er rammet av konkurs. Det var Quart Event AS og Quart Service AS som 5. oktober ble slått konkurs i Kristiansand Tingrett.

Quart Holding AS er moderselskapet i Arild Bulis Quart-konglomerat.

– Vi vet ikke hvor mye midler som ligger i Quart Holding, men jeg kan jo si at vi ikke har store forhåpninger om å få utbetalt det vi har utestående, sier Nygård i Kristiansand Eiendom.

- Hadde ikke trodd det ville bli kommunen som dyttet Quart over stupet, forteller Buli til Gimlekollen radio.

Buli synes det var fryktelig galt at vi ikke skulle klare å få inn nok kapital, men håper fortsatt at det blir Quart til neste år. - I de samme lokalene.