Sørnett

Billig filmfest

Unstoppable med Denzel Washington FOTO: Filmweb.no

Unstoppable med Denzel Washington FOTO: Filmweb.no

Lørdag 6.november er det igjen tid for den store kinodagen. Dette er en årlig begivenhet som gir deg mulighet til å gå på kino til halv pris.

Publisert:

Den første helgen i november hvert år arrangeres den store kinodagen. På landsbasis var det i fjor 162.000 som besøkte landets kinoer denne dagen.

Det er selvsagt filmene som står i sentrum, men man kan gjøre mer enn å se kinofilmer til halv pris. Det blir filmverksted, der du kan lage din egen animasjonsfilm. I tillegg blir det mulighet til å bli malt i ansiktet og du kan vente deg mange andre overraskelser.

Filmmaraton

Fønix kino i Kristiansand starter opp allerede natt til lørdag. De snurrer i gang et filmmaraton ved midnatt. Her kan få med deg førpremieren på Unstoppable, premieren på Red og i tillegg vises Jack Ass 3D og The Other Guys. Prisen blir ikke mer enn 200 kroner, og aldersgrensen er 15 år.

Mye norsk, litt utenlandsk

Hele lørdagen er det muligheter til å sikre seg billige billetter til de norske filmene Trolljegern, Nokas, Keeper'n til Liverpool og Sykt Lykkelig. Vil du ha med deg de aller minste så vises den sjarmerende filmen Knerten gifter seg. Den første forestillingen er allerede klokken 10.30.

Info og trailer til den nye filmen Sykt Lykkelig finner du her.

Av utenlandske filmer tilbys filmen om Facebook, The Social Network med blant andre Jesse Eisenberg og Justin Timberlake. På kveldstid vises også action-filmen Red med Bruce Willis og Morgan Freeman i hovedrollene, samt actionkomedien The Other Guys med Samuel L. Jackson og Dwayne Johnson.