Sørnett

Dette er verdt å få med seg

Dumdum Boys spiller på Kick Scene fredag. Pressefoto: Geir Mogen

Dumdum Boys spiller på Kick Scene fredag. Pressefoto: Geir Mogen

Se ukens høydepunkter. Alt fra Salsa Night til Dumdum Boys-konsert.

Publisert:

Tirsdag:

Som de fleste andre kvelder i Kristiansand, er det ikke vanskelig å finne på noe og gjøre. Du kan ta med deg venner på kino for å se Did you hear about the Morgans?,  med Sarah Jessica Parker og Hugh Grant i hovedrollene, og avslutte kvelden med en heidundranes vinkveld på Charlies.

Onsdag:

Rykker det i dansefoten? Ja vel, så ta deg en tur innom Pir 6! Der er det Salsa Night med drop-in-kurs fra kl 20.00-21.00. Etter det spilles det musikk hvor du kan få vist frem dansetrinnene du har lært på kurset.

Torsdag:

Vil du ut på byen, men mangler vorspielet som vil få deg i det rette humøret? Ikke fortvil. Østsia arrangerer quiz med billig øl og mye moro.  Deretter går turen ut på byen, hvor Harvey's og Twist gir deg to øl/cider for prisen av en. Endelig er det sosialt akseptert å drikke med begge hender!

Fredag:

Denne dagen begynner festen allerede kl fire. Da arrangeres det Afterski Hos Naboen med musikk og god stemning. Deretter kan du få med deg det norske rockebandet Dumdum BoysKick Scene. Det vil bli gjensyn med gamle

slagere, og publikum vil også få hilse på nye låter. Dørene åpner klokken 20.00. Aldersgrense: 18 år.

Lørdag:

Lørdag er en fin kveld å spise ute på. Da anbefales Havets festbord på Sjøhuset Restaurant. Her serveres det både tradisjonell og annerledes sjømat. Etter middagen kan du ta turen til Kråga hvor jentebandet VOM spiller.

Søndag:

Søndagen er dagen for å prøve noe annerledes. Du kan ta deg en tur på Sørlandets Travpark, hvor det arrangeres travløp fra kl 17.00. Der kan du gamble, se på hester og slappe av. Utestedet På Hjørnet arrangerer Akustisk søndag klokken 22.00, med muligheter for publikum til å opptre.