Sørnett

Få billetter igjen

Pressefoto: Kjartan Bjelland

Pressefoto: Kjartan Bjelland

På premieredagen av West Side Story i Kilden er det solgt nesten 23.000 av de 25.000 billettene som er lagt ut til oppsettingen av musikalen.

Publisert:

Til nå er det solgt nesten 23.000 billetter til oppsettingen av West Side Story i Kilden teater- og konserthus. Premieren er utsolgt, så vil man prøve å komme inn der i siste liten, må man ha flaks.

- Eneste grunn til at man kan få billetter til kveldens premiere er hvis det skjer noe bortfall av en eller annen grunn, sier Line Bergram Aas, salgs- og informasjonskonsulent ved Kilden.

Den enkleste måten å få seg oversikt over når og hvor mange ledige plasser det er igjen, er å gå inn på arrangementsidene til Kilden, forteller hun.

Etter det Sørnett erfarer, må man vente til slutten av februar før man kommer over visninger som har relativt mange billetter ledige. Selv da burde man holde seg til midtukevisningene. Det er også svært få billetter igjen til enkelte av oppsettingene tidligere i måneden, men da må man nok belage seg på å sitte adskilt fra hverandre. West Side Story avslutter sine visninger i Kilden 27. mars.
(kilde: www.kilden.com)