Sørnett

Festkveld på Tinnheia

Team Thom. FOTO: Patrick Engelberg

Team Thom. FOTO: Patrick Engelberg

Stort oppmøte under onsdagens gratiskonsert med Team Thom og lokale talenter på Tinnheia Torv.

Publisert:

 Tinnheia Torv rant over i oppmøtte da "Den store bydelsfesten" gikk av stabelen i går. Gratiskonserten, som er et samarbeidsprosjekt mellom Tinnheia Vel og Fritidsetaten Vest, kunne by på en festkveld med pølser, vafler og masse musikk.

Veldig fornøyd

Leder for Tinnheia Fritidsklubb og konferansier, Simen Høgdal Pedersen, var godt fornøyd med oppmøtet.

- Jeg er kjempefornøyd med oppmøtet. Det er gøy å se at vi kan trekke så mange folk opp på Tinnheia Torv, for det er jo ikke akkurat midt i byen. Altså, at vi i det hele tatt kan arrangere noe sånt her oppe, og at folk tydeligvis har lyst på det.

- På fritidsklubben har vi studio, vi har øvningsrom, og de lokale musikerne på scenen kommer på en måte fra studioet og fritidssenteret. Når ungdommen kan få være aktive, produsere og ha det gøy, da gjør vi jobben vår.

 

[img41163_2LM]

Helt overveldende

[img41163_3RS]

Lene Nilsen fra Team Thom ble overrasket over hvor mange som hadde stilt opp.

- Dette var kjempegøy, for et liv! For et opplegg å ha det her - midt i Tinnheia. Det var litt vanskelig å vite hvordan dette ville bli, jeg har ikke vært borti denne typen konserter i lokalmiljøet på denne måten, så jeg visste ikke om bare noen få kom eller mange, men det er helt overveldende hvor mange som stilte opp. Kjempegøy.

[img41163_4LM]

[img41163_5LM]

[img41163_6LM]

[img41163_7LM]

[img41163_8LM]

[img41163_9LM]

[img41163_10LM]