Sørnett

Helgens kinopremierer

Det er mye drama og action i helgens kinopremierer.

Publisert:

For de minste
”Den fantastiske Mikkel Rev” er en animasjonsfilm som bygger på Roald Dahls kjente barnebok med samme navn. I filmen tar Mikkel Rev oss med på spennende eventyr fylt med mye humor.

Spenning
”Daybreakers” byr på mye action, drama og spenning når den tar oss med til år 2019. Menneskene blir en etter en forvandlet til vampyrer, og etterspørselen etter blod blir enorm.

Musikk
”Nine” er en musikal om den vellykkede filmskaperen Guido Contini. Men karrieren hans er på hell, og det er nå eller aldri når han skal sette opp sin nye musikal Italia. Fergie, Nicole Kidman og Kate Hudsen er noen av de som står på skuespillerlisten.

Drama
”Invictius”  handler om den nyvalgte president Nelson Mandela som jobber iherdig med å lege sårene i et dypt splittet land. Morgan Freeman blir å møte i rollen som Nelson Mandela.

”Triage –lev eller dø” handler om krigsfotografen Mark Walsh som under et oppdrag i Kurdistan for første gang forstår hva ordet triage står for –det forferdelige i å måtte velge hvem som skal reddes og hvem som må dø.

Les også: Helgens konsertoversikt