Sørnett

Isen gav store og små god høststemning

Sliten: Christian (3 år) synes det var gøy, men slitsomt å være på isen.

Sliten: Christian (3 år) synes det var gøy, men slitsomt å være på isen.

I dag startet høstferien på sørlandet, og for skolebarn betyr det fri. Inne på Idda Arena var det stor høstglede blant de mange som møtte opp.

Publisert:

Det var mange store og små som møtte opp på Idda Arena i dag da de hadde gratis inngang for alle under 16 år. Stein fra Kristiansand hadde med seg sønnen sin, Christian, på tre år til ishallen. Han synes dette er et bra tilbud, og at det er gøy å få ta med seg sønnen sin på skøyter.

- Det er utrolig gøy at vi har fått en hall. Det er tredje gangen jeg har han med her på skøyter.

Og selv om det er god stemning og begge synes dette var en fin ting å gjøre når det er skolefri, blir det også fort slitsomt å være på isen.

- Blir litt knall og fall for en på 3 år, og han blir veldig fort sliten, men sånn er det bare, sier Steinar.

 

 

Flere foreldre stilte opp for at barna skulle få komme seg på isen idag. Arnhild var en av de, og med matchende klær, koste hun seg på arenaen sammen med datteren og ei venninne av henne.

[img69675_2RS]

- Jeg er hjemmeværende, så jeg tok med datteren min. Vi var her fra de åpnet, klokken 11, og har tenkt å være her helt til de stenger, sier Arnhild.

I rosa jakker glei de godt på isen blant flere titall barn inne på arenaen, hvor man hørte både latter og tårer fra barna som lekte seg på en speilblank is.

- Jeg synes det er spesielt gøy å få gå fort, sier datteren Annika på 6 år.