Sørnett

Jentene vil ha snø, guttene skrubbsår

Det er godt med litt massasje etter å ha vært ute i snøen på en dag som idag. Foto: Heidi Owesen

Det er godt med litt massasje etter å ha vært ute i snøen på en dag som idag. Foto: Heidi Owesen

Det er delte meninger mellom guttene og jentene i Bergtorasvei barnehage på Gimlekollen. Jentene vil ha de hvite fillene som daler ned, mens guttene vil heller ha vår og skrubbsår.

Publisert:

De største guttene i barnehagen synes det er moro med snø og aking, men de vil helst ha vår og sommer. Da kan de kvitte seg med alt ulltøyet og de store utedressen når de skal ute å leke. De vil ha vår slik at de kan være ute å leke i shorts og t-skjorte.

- Å få skrubbsår på kneet, sier Kasper (5). Han synes det er gøy å få skrubbsår på kneet. Dette får han medhold i fra de andre guttene. Alle synes det er gøy med skrubbsår.

De største jentene derimot synes det er helt greit at det snør. Nora (6), Ingrid (5) og Karoline (5) synes det kan fortsette å snø. Å ake i bakken ved barnehagen er en favoritt om dagen for jentene. På spørsmål om de har laget snøhule svarer Nora at snøen dessverre er alt for løs til å lage hule.

Barna i Bergtorasvei har mye de kan gjøre om vinteren. De kan gå på ski, lage snømann og barnehagen har Tretjønn som nærmeste nabo, så når isen er hard nok kan de gå på skøyter der.

Ifølge værmeldingene kan det se ut som at jentene får viljen sin over gutta.