Sørnett

Live Guttu (17) er klar for duell

Live Guttu (17) tror hun har det som skal til for å bli Frøken Norge 2011. Foto: Linn Johansen

Live Guttu (17) tror hun har det som skal til for å bli Frøken Norge 2011. Foto: Linn Johansen

Live Guttu er blant de 40 som fortsatt er med i konkurransen om tittelen Frøken Norge 2011. For å komme videre er hun avhengig av stemmer fra publikum.

Publisert:

- Jeg var veldig usikker på om jeg skulle tørre å melde meg på i det hele tatt. Men så var det så mange av vennene mine som maste, til slutt besluttet kjæresten min at nå – nå skulle jeg melde meg på. Så da ble det sånn, ler Live.

Hun hadde ikke høye forhåpninger om å komme videre, men ble veldig glad da hun fant ut at hun var blant de 40 som juryen hadde bestemt seg for å sende videre.

- Jeg tenkte bare… Hurra! Så gøy!

Nå skal 40 bli til 20, og hvem som kommer videre er opp til publikum. To og to teltakere er satt opp til duell, og Live er avhengig av telefonstemmer for å vinne i duellen med Tonje Holen fra Stavanger. Da kommer hun automatisk videre til semifinalen.

- Jeg vet jeg har fått mange stemmer allerede. Mamma stemmer hele tiden, og vennene mine har laget en egen facebook-gruppe for å få meg til semifinalen.

Live har fått utelukkende positive tilbakemeldinger fra menneskene rundt seg, og merker mye støtte både fra venner, familie og kjæreste.

- Jeg håper jo på å komme videre. Frøken Norge er som en drøm som kanskje nå går i oppfyllelse, sier hun ivrig.

[img41285_2LM]

 På Lives facebook-gruppe er det 600 medlemmer. Kunkurrenten Tonje Holen har også en gruppe på facebook - og her er det 125 medlemer.

- Nå er jeg klar for en ny utfordring. Jeg tror jeg har det som skal til, avslutter Live med et bredt smil.