Sørnett

Mer åpenhet gjør Hell til en vinner

Thomas Helland, bedre kjent som Thom Hell, ga ut albumet «This is Thom Hell» i fjor. Det albumet var en litt kjedelig opplevelse. Nå har han forsøkt på nytt med albumet, "Suddenly Past".

Publisert:

Tidligere har Hell ofte laget litt for mange spor med litt for rolige og tamme sanger, og da har det fort blitt kjedelig. Denne gangen smiler lykken til Hell. "Suddenly Past" inneholder ti spor der hver og en er ren nytelse å høre på. Hvert enkelt spor er preget av imponerende vokal, sterke tekster og melodiøse toner som får deg til å rive deg i håret av ren entusiasme. Hele platen er en historie som du blir tatt med på og du føler at du blir bedre kjent med personen Thom Hell.

Hell har tidligere sagt at albumet er inspirert av hans kjærlighetsbrudd med Marit Larsen. Vanligvis er vi vant med å se Thom Hell som en lukket bok. Men her kommer personen virkelig til uttrykk, kanskje det er mer åpenhet som er nøkkelen til suksess?

«Suddenly Past» kan være et av de bedre albumene som er blitt gitt ut av en norsk artist i løpet av de siste årene. På lik linje med Jarle Bernhoft i fjor, så er dette et blinkskudd fra Thom Hell. Det er plate som skinner av kvalitet tvers igjennom.

Terningkast: 6